292/366: the post-pruning look

All’s quiet on the western front now. After the prolific pruning on that side of the backyard, we have cleaned up the area. I love the extra light across the grey pattern-paved concrete, although there is still enough height from the remaining conifers to provide some shade. The umbrella, which can be moved around on its cantilever base, can give extra coverage when necessary.

 My husband did a great job high pressure cleaning the green four metre umbrella. Halfway through you could already see a big difference.

Now it’s hanging back up where it should be, looking almost new again.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s